Läxhjälpen
Intranät login knapp Intranät login knapp

Lediga tjänster

Spontanansökan

En spontanansökan innebär att du skickar en intresseanmälan om att få jobba eller göra praktik hos oss, även fast det inte finns en utannonserad tjänst hos oss som passar dig just nu.

Två personer sitter framför en dator och båda tittar på skärmen. Personen i bakgrunden är i fokus i bild, medan personen i förgrunden sträcker sig mot datorskärmen.

Skicka en spontanansökan

Kan du bidra med värdefull erfarenhet till vårt arbete? Brinner du för barn och ungas rätt till likvärdig utbildning? Välkommen att skicka in en spontanansökan till oss.

Vi lägger alltid ut våra lediga tjänster här på hemsidan och i våra sociala kanaler, men om du inte hittar det du söker kan du skicka in en spontanansökan. Det gör du genom att mejla din praktik- eller jobbansökan med namn, cv och personligt brev till jobb@laxhjalpen.se.

Möjlighet till extrajobb

Vill du jobba vid sidan av dina studier? Som läxhjälpare arbetar du tillsammans med andra studenter för att stötta högstadieeleverna i er grupp med deras läxor och i deras skolgång. Det kan t.ex. handla om att hitta alternativa förklaringar på en uppgift eller att hitta en studieteknik som fungerar. Tillsammans hjälper ni ungdomarna genom att lösa problem tillsammans, ge individanpassat stöd och inspirera till alternativa arbetssätt så att de själva kan komma vidare med sina studier.

Stiftelsen Läxhjälpen är en icke vinstdrivande stiftelse och politiskt och religiöst obunden organisation som bedriver ett riktat och resultatfokuserat läxhjälpsprogram för högstadieelever som riskerar att inte klara skolan, så att de når gymnasiebehörighet med självförtroende inför framtiden.

Läs mer om Läxhjälpens arbete eller kontakta jobb@laxhjalpen.se för mer information.