Vusal tar studenten

Ni känner kanske till honom som stjärnan i filmen om Läxhjälpen. Vusal Quliyev, eleven som skolkade mycket, som inte brydde sig om sina betyg. Tills den dag han började på Läxhjälpen. Motivationen ökade, betygen blev bättre och bättre. Vusal höjde sina betyg i alla ämnen, och kom in på det gymnasieprogram han ville. Och i år tog han studenten! 

Såhär skrev Vusal själv om sin student:

När jag gick i grundskolan så hade jag 6-7 F och planerade att hoppa av och börja jobba istället! För att jag insåg att komma vidare till gymnasium var i princip omöjligt. Men! Sedan började jag gå på Läxhjälpen och då förbättrades mina betyg avsevärd mer än förväntat och jag avslutade grundskolan med höga betyg. Hade jag inte blivit välkomnad av Läxhjälpen med en sådan enorm hjälp, ödmjukhet, tålamod samt massvis med kunskap som jag fick, skulle jag aldrig blivit den jag är i skolan! Därmed kan jag framhäva att den disciplin som jag lärde mig från läxhjälpen har gjort så att jag tog studenten med höga betyg!

Stort grattis till dig Vusal, lova att söka jobb som läxhjälpare när du börjar plugga på universitetet!