Vi söker läxhjälpare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Södertälje!

I arbetet med Läxhjälpen blir det tydligare för varje dag att det vi gör är något av det viktigaste som finns. Sjunkade betygsresultat i skolan är nedslående, men mötet med de elever som får vår hjälp är hoppfullt. Därför känns det oerhört glädjande att vi från och med i höst kommer att kunna hjälpa elever med läxorna i ytterligare två städer – Malmö och Södertälje.

Just nu rekryterar vi de allra bästa läxhjälparna till dessa orter, liksom till Stockholm och Göteborg där vi finns sedan tidigare. För läxhjälparna är vår allra viktigaste tillgång, de är de som genom sina kompetenser och sitt engagemang får hundratals elever varje år att få ny tro på sig själva. Med extra hjälp, ny motivation och självförtroende höjs betygen och fler går vidare från grundskolan till en ljusare framtid.

Våra läxhjälpare brukar säga att de har världens bästa extrajobb. Vi vill påstå att vi har världens bästa läxhjälpare. Nu söker vi alltså förstärkning av vårt team av unga, duktiga högskolestudenter i fyra av Sveriges största städer – Stockholm, Göteborg, Malmö och Södertälje. Vill du vara med? Skicka din ansökan nu, vi har fortfarande ett par tjänster kvar att tillsätta inför starten i september!

caronline_elev_gronalund