Stiftelsen Läxhjälpen söker administratör/koordinator (deltid)

Stiftelsen Läxhjälpen är en icke-vinstdrivande stiftelse som med finansiering från näringslivet bedriver gratis, resultatfokuserad läxhjälp i områden där det behövs som allra mest.

Vi söker nu en administratör/koordinator. Tjänsten är en deltidstjänst på 50% och innebär i korthet att hantera och koordinera den löpande administrationen i verksamheten, samt avlasta kansliet med diverse arbetsuppgifter och mindre projekt.

  •  Vi söker dig som är driven och engagerad med vana att ansvara för att arbetsuppgifter blir utförda på ett korrekt sätt. Du är strukturerad, ser lösningar och drivs av att få saker gjorda.
  •  Tjänsten kräver flexibilitet då arbetsuppgifterna kan röra sig snabbt från löpande administration till snabba puckar och mindre projekt. Du blir en viktig nyckel för att Läxhjälpen ska fortsätta att utvecklas och ska ha förmågan att själv kunna planera ditt arbete utifrån dina ansvarsområden.
  •  Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. löpande administrativt arbete, uppdatering av sociala medier och hemsida, bidragsansökningar, samt att koordinering av Läxhjälpens betygsinsamling och resultatmätning.
  •  Du ska ha vana av att administrera webbaserade kommunikationskanaler så som hemsida/intranät och det är meriterande om du har utökade kunskaper inom något eller några av områdena kommunikation, IT eller ekonomiredovisning.
  •  Du delar Stiftelsen Läxhjälpens värderingar och vision om ett samhälle där alla barn och unga växer upp med förutsättningar att klara skolan, utvecklas och nå sin fulla potential. Vi har otroligt många roliga och spännande utmaningar framför oss och längtar till att du kommer och förstärker oss!
  •  Vi erbjuder en utvecklande tjänst på en livfull arbetsplats, där du till viss del får vara med och påverka både dina arbetsuppgifter och arbetstider. Tjänsten är placerad på vårt kontor vid Slussen i Stockholm. Tjänsten kan komma att i takt med organisationens utveckling utökas/utvecklas i dialog med anställd.

Välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan och ditt CV så snart som möjligt, dock senast 31 december 2017 till Henrik Szabo, verksamhetschef, henrik@laxhjalpen.se. Märk ansökan med “Ansökan administratör/koordinator”. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. För att spegla mångfalden i vår verksamhet ser vi gärna sökande med olika kulturell och etnisk bakgrund, och manliga sökande uppmuntras. Vid frågor om tjänsten nås Henrik Szabo på tfn: 076-789 55 74.

Gilla oss på Facebook: www.facebook.com/laxhjalpen

Följ oss på Twitter: www.twitter.com/laxhjalpen

Följ oss på LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/stiftelsen-l-xhj-lpen

Om Stiftelsen Läxhjälpen:

Läxhjälpen är en konkret insats som angriper ett av Sveriges största problem idag; bristen på integration och att allt fler unga inte klarar skolan och hamnar utanför samhället. Noga utvalda, avlönade, unga högskolestudenter hjälper ungdomar i socioekonomiskt utsatta områden med läxorna och är samtidigt en positiv förebild och mentor. Samarbete sker med skolor och läxhjälpstimmarna finansieras av näringslivet.