Varmt välkommen Regina!

Nu har Regina Svensson, vår nya projektledare, börjat jobba hos oss och det är vi väldigt glada över! Hon kommer som projektledare att starta och driva vårt nya ”Läxhjälpen – skicka vidare”, ett spännande, demokratifrämjande projekt som Ungdomsstyrelsen har beviljat oss stöd för.

regina_bild

Helt kort, handlar projektet om att några av våra läxhjälpselever i 9:an blir läxkompisar och fina förebilder till yngre killar och tjejer på fritids i området.

Regina kommer nu att se till att projektansökan blir verklighet och det känns väldigt spännande och roligt. Av hundratalet ansökningar till tjänsten så är hon noga utvald och jag känner att vårt ”Läxhjälpen- skicka vidare” är i mycket trygga, kreativa, strukturerade och engagerade händer!

Häromkvällen var Regina i Rinkeby och träffade elever och läxhjälpare, deltog på läxhjälpspassen (bästa sättet att komma in i verksamheten!) och i går blev det läxhjälp i Sätra. Reginas tjänst är på deltid och parallellt pluggar hon Grafiska Projektledarprogrammet på Stockholms Universitet.

Mer om Skicka vidare och Regina kan ni läsa här inom kort.