Varmt tack till Stokab!

Den 14 oktober gick vår senaste middag för samarbetspartners och blivande partners av stapeln, denna gång i samarbete med IT-infrastrukturbolaget Stokab som bjöd in till en utsökt tre-rätters-meny i Clarion Sign Hotels fina lokaler. Jörgen Kleist, Stokabs VD, hälsade alla välkomna och lämnade över till Alexandra Pascalidou som var kvällens moderator. Under hennes ledning fick vi höra läxhjälparna Adrian och Rasti berätta om sitt engagemang och arbete på Hjulsta- respektive Rågsvedsskolan.

Titte Kjellberg som arbetar på Bredbyskolan i Rinkeby berättade om de positiva effekter läxhjälpen haft på hennes elever och Carl Silverstolpe, VD för Monster Scandinavia som stödjer läxhjälpen på just Bredbyskolan, berättade bl a om den stolthet det innebär för hans personal att jobba för ett företag med ett så konkret och resultatinriktat samhällsengagemang.

Bosse Sundling, VD Familjebostäder, berättade om sitt och de andra kommunala bostadsbolagens, Stockholmshems och Svenska bostäders, engagemang för de ungdomar som har sämst förutsättningar i vårt samhälle. Borgarråd Joakim Larsson var också på plats och berättade om sitt och stadens engagemang för Läxhjälpens ungdomar.

Vi vill med våra återkommande middagar sprida informationen om Stiftelsen Läxhjälpen för att få fler samarbetspartners, företag som vill stödja Stiftelsen Läxhjälpen. Middagarna sponsras av olika företag eller personer som står som kvällens värd. Inga “läxhjälpspengar” går till dessa event.