Stöd oss

BLI PARTNER TILL LÄXHJÄLPEN.

Vill ni som företag engagera er för alla elevers rätt till likvärdig skolgång? Läs mer om hur ett partnerskap med oss fungerar här.

Kort sagt så kan ett samarbete med Läxhjälpen se olika ut beroende på önskemål och förutsättningar. Vanligast är att ett antal läxhjälpsplatser finansieras för elever på en viss skola eller plats under minst ett läsår. Vi gör gemensamt upp en plan för hur ni som partner kan presentera ert engagemang i samhällets ungdomar.

 


 

BLI MEDLEM I LÄXHJÄLPENS VÄNNER.

Vill du som privatperson engagera dig för att alla elever ska ha samma förutsättningar att klara grundskolan? Läs mer om, och bli medlem i Läxhjälpens vänner här.

 


 

ANDRA SÄTT ATT STÖTTA LÄXHJÄLPEN PÅ.

Vill ni stötta oss med en engångssumma? Jättekul! Se informationen nedan om hur ni går till väga, eller kontakta Filip Hellgren (Filip@laxhjalpen.se) så ordnar vi en smidig lösning för er!

Faktura
Skicka ett mejl med önskat gåvobelopp och dina kontaktuppgifter till Filip Hellgren, filip@laxhjalpen.se, så kontaktar vi dig.

90-konto
Sätt in önskat belopp på BG 900-5554. Ange ditt namn i ämnesraden. Mejla sedan dina kontaktuppgifter till filip@laxhjalpen.se så kontaktar vi dig.

Swish
Skicka valfritt belopp via Swish till vårt nummer: 123 900 55 54.

Swedbank Robur


Genom att spara pengar i Humanfonden via Swedbank Robur kan du välja att den årliga avkastningen på 2 % går till vår verksamhet.

 

 

 

90_konto_logo_rgb