Stiftelsen Läxhjälpen söker administratör/koordinator (deltid)

Stiftelsen Läxhjälpen är en icke-vinstdrivande stiftelse som med finansiering från näringslivet bedriver gratis, resultatfokuserad läxhjälp där det behövs som allra mest.

Verksamheten utvecklas och vi söker nu en administratör/koordinator. Tjänsten är en deltidstjänst på 50% och innebär i korthet att ansvara för och koordinera den löpande administration i verksamheten, samt avlasta ledningsgruppen med diverse arbetsuppgifter.

 

  •  Vi söker dig som är driven och engagerad, en självklar administratör med vana att ansvara för att arbetsuppgifter blir utförda på ett korrekt sätt. Du är prestigelös, strukturerad, ser lösningar och drivs av att få saker gjorda.

 

  •  Tjänsten kräver flexibilitet då arbetsuppgifterna kan röra sig snabbt från löpande administration till snabba puckar och mindre projekt.

 

  •  Vi har mycket att göra så tjänsten kräver att du jobbar strukturerat och tar stort eget ansvar. Du blir en viktig nyckel för att Läxhjälpen ska fortsätta att utvecklas och ska ha förmågan att själv kunna planera ditt arbete utifrån dina ansvarsområden.

 

  •  Utöver löpande administrativt arbete kommer du att ansvara för att koordinera den omfattande betygsinsamling och redovisning som görs varje termin.

 

  •  För att söka tjänsten ska du ha vana av att administrera webbaserade kommunikationskanaler så som hemsida/intranät, samt grundläggande kunskaper om ekonomihantering.

 

  •  Det är meriterande om du har utökade kunskaper inom något eller några av områdena IT/data, kommunikation eller ekonomiredovisning.

 

  •  Du delar Stiftelsen Läxhjälpens värderingar och vision om ett samhälle där alla barn och unga växer upp med förutsättningar att klara skolan, utvecklas och nå sin fulla potential. Vi har otroligt många roliga och spännande utmaningar framför oss och längtar till att du kommer och förstärker oss!

 

  •  Vi erbjuder en utvecklande tjänst på en livfull arbetsplats, där du till viss del får vara med att påverka både dina arbetsuppgifter och arbetstider. Tjänsten är placerad på vårt kontor vid Slussen i Stockholm.

Välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan och ditt CV så snart som möjligt, dock senast 13 november 2015 till Henrik Szabo, regionansvarig/HR-ansvarig, henrik@laxhjalpen.se. Märk ansökan med “Ansökan administratör/koordinator”.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. För att spegla mångfalden i vår verksamhet ser vi gärna sökande med olika kulturell och etnisk bakgrund, och manliga sökande uppmuntras. Vid frågor om tjänsten nås Henrik Szabo på tfn: 076-789 55 74