Vi som jobbar här

Henrik Szabo
Generalsekreterare

Var du växer upp och dina sociala förhållanden avgör i allt större grad hur dina förutsättningar till en värdig skolgång ser ut, det kan jag inte acceptera. Läxhjälpens målmedvetna arbete når tydliga resultat och ger ringar på vattnet långt utanför skolan. Den effekt vi skapar tillsammans med läxhjälpare, kanslipersonal och samarbetspartners driver mig varje dag i arbetet med Läxhjälpen.    

076-789 55 74

Matilda Svensson
Operativ chef

Jag jobbar på Läxhjälpen för att alla elever i Sverige har rätt till en jämlik skola. Genom vårt gedigna samarbete med näringsliv, offentlig sektor, högskolestudenter och högstadieskolor jobbar vi mot just det målet, genom läxhjälpsprogrammet klarar fler elever skolan varje år. 

076-160 19 07

Alexander Rosenberg
Partnerskaps- och insamlingschef

Jag arbetar på Läxhjälpen för att jag vill hjälpa ungdomar att få bättre förutsättningar inför framtiden och det känns fantastiskt att få göra detta på en organisation som levererar konkreta, positiva resultat. Dessutom får jag möjligheten att arbeta nära våra fantastiska samarbetspartners och det är en stor förmån i arbetet.

076-021 75 33 

Elisavet Johansson Tziampazis
Regionchef Sydväst

Elisavet har arbetat på Läxhjälpen sedan april 2018. Hon har examen i Mänskliga Rättigheter och har arbetat med rättighetsfrågor och samverkan mellan civilsamhälle, kommuner och näringsliv inom en rad olika organisationer och roller. 

079-333 93 12

Ebba Myrsten
Regionchef Norr

Att varje dag får arbeta med drivna kollegor på en organisation som levererar konkreta resultat gör att jag går till jobbet med ett leende på läpparna. Tillsammans med samarbetspartners runt om i Sverige gör vi skillnad, på riktigt!   

072-301 69 70

Erica Hagström
Regionchef Öst

Det som driver mig i mitt arbete på Stiftelsen Läxhjälpen är att vi genom att kombinera resurser och engagemang från b.la. näringsliv, högskolestuderande och civilsamhälle ger över 1000 åttor och nior bättre och mer jämlika förutsättningar att klara grundskolan idag. 

076-170 45 88

Frida Lind
Projektledare Digitalisering

Jag har stor passion för de globala målen och på Läxhjälpen så får jag vara med och förverkliga två mål som ligger mig varmt om hjärtat: utbildning för alla och minskad ojämlikhet. Tillsammans med engagerade kollegor och grymma läxhjälpare når vi ut till dem som verkligen behöver - och gör positiv skillnad för individer och samhället varje dag!  

070-283 66 14

Isabella Tiderman
Administratör och koordinator

Jag känner en oerhörd stolthet över att vara en del av Stiftelsen Läxhjälpen och arbetet vi gör för att skapa en mer jämlik framtid för elever runt om i Sverige. Detta är ett ämne som jag brinner för och varje dag inspireras jag av mina fantastiska kollegor, läxhjälparnas engagemang och elevernas glädje när de uppnår sina mål.

076-316 01 41