Almedalen

Under Almedalsveckan i Visby på Gotland samlas varje år Sveriges eldsjälar för att debattera och främja sina olika områden. Vi har funnits på plats under de senaste åren, och här återfinns ett axplock av våra aktiviteter.

Under årets upplaga av politikerveckan i Almedalen kommer Läxhjälpen att finnas på plats för möten med näringsliv och politiker samt delta i mingel där vi är inbjudna av både företag, kommuner och eldsjälar. Vi kommer också att lyftas under flera av dessa mingel. Utöver detta kommer vår generalsekreterare Maria Arneng att delta i Skanskas mingel “Avgör vad du bor vad du blir när du blir stor?” tillsammans med bland annat Skanskas VD Johan Karlström och vår inrikesminister Anders Ygeman. Läs mer om det här.

Flera representanter från Läxhjälpen kommer finnas på plats under veckan, ta tag i oss om du ser oss, eller kontakta oss:

Maria Arneng, generalsekreterare, maria@laxhjalpen.se, 076-006 94 13
Kontakta Maria om du söker efter en expert på hur näringsliv och civilsamhället kan samarbeta för ett bättre samhälle.

Henrik Szabo, henrik@laxhjalpen.se, 076-789 55 74
Henrik är väl insatt i hur ideella sektorn kan samverka med offentliga medel och är även ansvarig för Läxhjälpens externa kommunikation.

Regina Svensson, regina@laxhjalpen.se, 076-023 53 26
Söker du en person med gedigen kunskap om hur bostads- och fastighetsbolag kan arbeta tillsammans ett samarbete med civilsamhället? Kontakta då Regina!

Samtliga experter ovan har utöver sin specialistkunskap även stor kompetens inom utbildning, integration, likvärdig skola och Stiftelsen Läxhjälpen som organisation – vår historia, verksamhet och vision.

Läxhjälpen i Almedalen föregående år:

2016
2015

2014
2013 (och här)
2012
2011