Nu kickar vi igång höstterminen 2016

Höstvindarna blåser men solen lyser, det är mitten på augusti och vi på Läxhjälpen är fulltaliga efter veckor av ledighet. Igår hade vi kickoff för kansliet, där vi välkomnade våra två nya stjärnor Mona Nechma, regionansvarig för Stockholm, Södertälje och Västerås, samt Matilda Svensson, regionansvarig för Göteborg & Skåne. Vi tog Djurgårdsfärjan från Slussen och hamnade till slut i Rosendals trädgård. Där avnjöt vi en picknick med tillhörande sällskapsspel som kräver både samarbete, precision och en gnutta fantasi.

Vår organisation ser som sagt lite annorlunda ut fr.o.m. denna höst, vi har ju blivit med två tjänster till. Hurra! Såhär ser vår organisation ut numera:

Relationskarta HT16 (1)

Som synes har även coacherna ökat i antal, och vi har numera 7 stycken hjältar som närmast stöttar våra läxhjälpare i deras arbete. Ledningen har även fått nya titlar i.o.m. att regionansvaret har plockats bort och gjorts om till egna tjänster. Vår regionansvarige Mona Nechma är även programsamordnare.

Slutligen håller vi som bäst på att samla in betyg och producera resultatsidor för respektive skola. Inom kort kommer dessa att vara tillgängliga för er, och vi kommer självklart att publicera resultaten för hela verksamheten både här och i vår kommande verksamhetsberättelse som även den är i sluttampen av produktionen.

Vi ser alla fram emot en produktiv och härlig höst, hoppas att ni – nya, gamla, partners och andra – gör det samma!