Mingla med Läxhjälpen i Almedalen

Tusentals ungdomar kommer inte in på gymnasiet. Det ska vi ändra på!

Kom och delta i debatt, frågestund och mingel med Stiftelsen Läxhjälpen. Vilka konkreta åtgärder kan vi tillsammans genomföra för att få fler ungdomar att klara skolan?

Så här sa en elev om sin tid på Läxhjälpen: ”Jag känner att många som har svårt i skolan och som fått dåliga betyg borde få denna möjlighet. Man får verkligen jätte mycket hjälp och jag är tacksam för att jag fått denna möjligheten och jag är glad att jag fått en bra läxhjälpare. Jag är verkligt strulig av mig om jag inte har en strikt mentor som har bra med regler och håller lugnet så att jag kan koncentrera mig.”

Välkommen onsdag 4 juli kl. 20 i Ullman Pr:s paviljong, Hamnplan. Föranmälan görs senast den 3 juli till maria@laxhjalpen.se

Hitta mer information på Almedalsveckans kalendarium!

Mingel_Laxhjalpen_4juli