Läxhjälpsmiddag på Stockholms Handelskammare

Den 23 februari kl.18 välkomnades kvällens gäster till Stiftelsen Läxhjälpens middag på Handelskammaren i Stockholm.

Kvällen inleddes av Maria Rankka, VD för Stockholms Handelskammare, som hälsade alla varmt välkomna med bubbel och en kort presentation av Handelskammaren.

Moderator för kvällen var stiftelsen Läxhjälpens styrelseordförande Harald Ullman. Under kvällen berättade Jordbromalmsskolans bitr. rektor Jonas Åkesson om de positiva effekter han ser av Läxhjälpens arbete i sin skola. Läxhjälpare Maria Mpoyi, Elias Dietrichson och Abbi Abdelrehim med sig av sitt engagerade arbete med ungdomarna och en av läxhjälpens elever berättade modigt sin historia om sin tid på Läxhjälpen och vad det ger honom. Verksamhetsledare Maria Arneng och projektledare Anusche Abar presenterade de senaste resultaten, nya partners och allt nytt som är pågång. Bostadsborgarrådet Joakim Larsson beskrev Stockholms bostadsbolags engagemang och stöd till stiftelsen.

Nicoals Leon från Deloitte berättade den härliga nyheten att Deloitte nu har bestämt sig för att stödja stiftelsen Läxhjälpen med både konsultstöd och en stor, årlig inspirationsdag för elever och läxhjälpare – fantastiskt!

Förutom några av våra nuvarnade partners; LINAK, Haninge Bostäder, Hässelbyhem, FO-KO och Familjebostäder, var många nya och nyfikna gäster på plats, bland andra artisten Adam Tensta, Bicky Chakraborty, VD Elite Hotels och styrelseproffset Meg Tivéus. Ulf Larsson, VD för Sagolekhuset Junibacken avslutade kvällen med ett löfte att bjuda in till Stiftelsen Läxhjälpens nästa middag.

Vi vill med våra återkommande middagar sprida informationen om Stiftelsen Läxhjälpen för att få fler samarbetspartners, företag som vill stödja Stiftelsen Läxhjälpen. Middagarna sponsras av olika företag eller personer som står som kvällens värd. Inga “läxhjälpspengar” går till dessa event.