Läxhjälpen på jobbmässa anordnad av Lunds Universitet

Nu har vi deltagit i ännu en mässa. Denna gången var det en sommar- och extrajobbsmässa anordnad av Lunds Universitet. Våra hjältar Linda och Annika var på plats och hälsar att de hade en en lyckad dag med ett stort intresse från Lunds Universitets studenter. Det inkom nästan 70 intresseanmälningar inför hösten!

Linda hälsar också: “Något som gjorde min dag lite bättre var att jag på tåget till Lund träffade en av mina elever från förra året. Hon pluggar nu naturprogrammet på gymnasiet och berättade hur hon saknar oss på läxhjälpen och att hon önskade att vi fanns även på gymnasiet. Därefter var det ännu roligare att stå på mässan och berätta vad det innebär att jobba som läxhjälpare – man gör verkligen skillnad och man blir så stolt av att se sina elever utvecklas och gå vidare i livet med en bra grund att stå på!”

Vill du också, precis som Linda, hjälpa elever vidare efter grundskolan till gymnasiet? Ansök om jobbet som läxhjälpare här för att vara med i arbetet att göra skolan likvärdig för alla.