Läxhjälpen i Berns och Strindsbergs Röda Rum

Det var fullsatt till sista plats under Stiftelsen Läxhjälpens sponsormiddag i August Strindbergs Röda rum på Berns den 8 november 2010.

Kvällen inleddes av Yvonne Sörensen, VD för Berns Salonger som hälsade alla välkomna med bubbel och en spännande berättelse om Berns historia.

Under ledning av moderator Alexandra Pascalidou, berättade Bredbyskolans Titte Kjellberg om de positiva effekter hon ser av Läxhjälpens arbete i skolan. Läxhjälpare Anusche Abar, Fritjof Hofmann och Johan Lidén delade med sig av sitt engagerade arbete med ungdomarna och verksamhetsledare Maria Arneng presenterade de senaste resultaten. Några av stiftelsens sponsorer, däribland Lars Björk, Familjebostäder och Carl -Johan Kjellman, BDO Nordic, berättade om vad samarbetet med Läxhjälpen ger dem och deras medarbetare.

Förutom nuvarande sponsorer var många nya och nyfikna gäster på plats, bla representanter från Deloitte, Tre, Linak Scandinavia, Systemstrategerna, Advokatbyrån Nova, Balfour Beatty Rail, Riksbyggen och Handelskammaren. Maria Rankka, VD för Stockholms Handelskammare avslutade kvällen med ett löfte att hålla i Stiftelsen Läxhjälpens nästa middag.

Vi vill med våra återkommande middagar sprida informationen om Stiftelsen Läxhjälpen för att få fler samarbetspartners, företag som vill stödja Stiftelsen Läxhjälpen. Middagarna sponsras av olika företag eller personer som står som kvällens värd. Inga “läxhjälpspengar” går till dessa event.