Inspirerande middag på Junibacken

Läxhjälpens samarbetspartners och blivande partners bjöds på en inspirerande kväll på vackra Junibacken. Sagotåget tog oss till matsalen med stadens vackraste utsikt där Junibackens VD, Ulf Larsson, kvällens värd hälsade alla välkomna.

Under ledning av moderator Alexandra Pascalidou, berättade rektorer om de positiva effekter de ser av Läxhjälpens arbete i skolorna vi samarbetar med. Elever berättade modigt om hur de upplever Läxhjälpen och om nya höjda betyg. Läxhjälpare delade med sig av sitt engagerade arbete med ungdomarna. Familjebostäders VD, Bosse Sundling, en av Läxhjälpens partners berättade om varför de stöder Stiftelsen Läxhjälpen. Under kvällens mingel, nätverkande och tal avnjöt vi Junibackens härliga buffé.

Inbjudna till middagen var företagsledare, marknadschefer och olika engagerade personer med breda kontaktnät. Vi vill med våra återkommande event, tidigare middagar har anordnats av bla Landshövding Per Unckel och Handelskammarens VD, Maria Rankka, sprida informationen om Stiftelsen Läxhjälpen för att få fler samarbetspartners, företag som vill stödja Stiftelsen Läxhjälpen. Middagarna sponsras av olika företag eller personer som står som kvällens värd. Inga “läxhjälpspengar” går till dessa event.