Röster från våra partners

“Allas vårt gemensamma mål måste vara att varenda elev ska lämna högstadiet med godkända betyg. Vi vill uppmana fler företag att stödja Läxhjälpen.”

Anders Nordstrand, VD, Bostads AB Mimer

”Vi som samhällsutvecklare i Malmö ser vårt stöd till Stiftelsen Läxhjälpen som en långsiktig investering i Malmös framtid genom att hjälpa dessa elever vända skolgången till något positivt och starkt öka deras möjligheter att komma in på gymnasiet. I framtiden möter vi dem kanske som kollegor eller i näringslivet.” 

Camilla Wieslander, VD, Skanska Öresund

“Läxhjälpen är en fantastisk samarbetspartner som Samsung med stolthet stödjer och som våra medarbetare värderar stort. Konkreta resultat och en professionell organisation. Och bäst av allt att vi ser skillnaden de gör för barnen.”

Elin Wallberg, Corporate Citizenship Officer, Samsung

“Det finns skolor där bara 30 procent av eleverna är behöriga till gymnasiet, vilket är alldeles förskräckligt. Läxhjälpen gör ett fantastiskt jobb och hjälper ungdomar att inse sin potential. I dag studerar många vidare för att bli jurister, ingenjörer eller läkare tack vare Läxhjälpen. Det är en otrolig besparingspotential för både samhället och individen.”

Göran Johansson, VD, Incit

”Jag är stolt över att Riksbyggen sponsrar Läxhjälpens mycket angelägna verksamhet, med kostnadsfri, strukturerad studiehjälp för högstadieelever. För mig är det viktigt att vi tar samhällsansvar.”

Leif Linde, vd Riksbyggen