600 firade på Gröna Lund och Liseberg

Vädret var på Läxhjälpens sida under läsårets avslutningskvällar på Gröna Lund i Stockholm och Liseberg i Göteborg. I år besökte totalt över 600 elever och läxhjälpare de två nöjesfälten för en välförtjänt avslutning tillsammans.

sockervadd_0

Ett stort tack till våra sponsorer som gjorde detta möjligt! Gröna Lund sponsrade besöket för stockholmseleverna för femte året i rad. Lisebergsbesöket sponsrades av Näringslivsgruppen vid Göteborg & Co.

Liksom tidigare år började det pratas om avslutningarna redan i julas, så eleverna var minst sagt peppade. Det här är en fantastisk möjlighet för våra läxhjälpsgrupper att fira slutet på ett läsår fyllt med ihärdigt pluggande. För de som går i nian var det lite sista kvällen med gänget, även om många kommer att ha kontakt med sina läxhjälpare efteråt. För våra åttor är nästa års besök en sporre att fortsätta att komma till Läxhjälpen och plugga hårt även kommande läsår.

Vi väntar fortfarande på att se de faktiska betygen, men lyssnar man till eleverna och deras utvärderingar så är det liksom tidigare år många som har höjt sina betyg i flera ämnen, och nu väntar nya utmaningar på gymnasiet!

Se fler bilder från Gröna Lund och Liseberg på vår Facebook-sida,www.facebook.com/laxhjalpen