Medarbetare

“Ungdomarnas framsteg är det som ger mig energi. Att se någon gå från att inte plugga alls till att självmant göra sina läxor känns otroligt peppande. Då vet jag att vi läxhjälpare gjort något rätt!” Läxhjälpare, Stockholm

Läxhjälpare
Idag är drygt 400 läxhjälpare verksamma inom Stiftelsen Läxhjälpen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Södertälje, Landskrona, Helsingborg, Västerås och Norrköping. Våra läxhjälpare är noggrant utvalda universitets- och högskolestudenter som har olika bakgrund, erfarenheter och kommer från olika studieinriktningar. De har dock en sak gemensamt: de drivs av en vilja att förmedla kunskap, studieteknik och att motivera till lärande samt att vara en viktig förebild. Läxhjälparna är timanställda och arbetar 6 timmar/ vecka med ansvar för 5 elever var som de följer under läsåret. Vi har även anställda läxhjälpare som arbetar som vikarier/ inhoppare vid behov.

20150225_5549_highres

“Att vara läxhjälpare är världens bästa extrajobb,
men inte världens lättaste.”

Läxhjälpare, Ryaskolan Göteborg

Vill du också bli läxhjälpare eller läsa mer om arbetet? Klicka här.


Coacher
För varje läxhjälpsgrupp finns en lokal coach som fokuserar på att stärka och kvalitetssäkra läxhjälpsgrupperna samt vägleda och coacha läxhjälparna i sin roll.


 

Coach Göteborg
Karoline Petersson
karoline@laxhjalpen.se
076-049 77 90

 

Coach Skåne
Linda Eklund
linda@laxhjalpen.se
076-191 59 41

 

 

Coach Stockholm norrort & Västerås
Souzan Hammadi
souzan@laxhjalpen.se
072-002 48 15


Coach Stockholm söderort & Södertälje
Martin Haapasaari
martin@laxhjalpen.se
073-502 81 22

 

Bild saknas

Coach Norrköping
Stephanie Mättää Hernandez
stephanie@laxhjalpen.se